Під Печерським судом мітинг із вимогою заарештувати Єфремова

Під Печерським судом мітинг із вимогою заарештувати Єфремова

Мітингувальники підтримують позицію прокуратури й вимагають арешту Єфремова

Під будівлею Печерського райсуду Києва, який буде обирати запобіжний захід екс-голові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову, відбувається мітинг.
До суду прийшли активісти, громадська організація «Вільні люди». Вони кажуть, що це люди, родичі яких воювали або були поранені в АТО. Ці люди підтримують позицію прокуратури й вимагають арешту Єфремова, -  повідомляє 112.ua.
Під стінами суду і в коридорах будівлі чергують декілька десятків правоохоронців.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що Єфремова доставили до Печерського районного суду Києва. О 13:45 має розпочатися засідання з обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 30 липня Єфремова затримали на борту літака «Австрійських авіаліній» за маршрутом Київ-Відень в аеропорту «Бориспіль» за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України.
Пізніше того дня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що підставою для затримання О.Єфремова стала інформація про його можливу втечу. Луценко поінформував, що Генпрокуратура клопотатиме про арешт Єфремова терміном на два місяці, і наголосив, що статті обвинувачення не передбачають запобіжного заходу у вигляді застави чи домашнього арешту.
Єфремова підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень - заволодінні майном (ст.191 ч.5 КК), вчиненні умисних дій із метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ст.110 ч.3 УК), в організаційному та іншому сприянні створенню терористичної організації «ЛНР» (ст.258-3, ч.1 КК).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: