Підозрюваних у держзраді двох кримських екс-депутатів викликають у прокуратуру

Підозрюваних у держзраді двох кримських екс-депутатів викликають у прокуратуру

Стосовно Олексія Андреєва й Казбека Кубалова зібрані необхідні докази для зміни раніше оприлюдненої підозри і складання обвинувальних актів

До прокуратуру Криму викликають двох екс-депутатів з окупованого півострова за підозрою в державній зраді – Олексія Андреєва й Казбека Кубалова. Повідомлення про виклик опублікували 26 липня на сайті відомства.

Повідомляється, що в рамках кримінальних проваджень стосовно зазначених осіб зібрані необхідні докази для зміни раніше оприлюдненої підозри і складання обвинувальних актів.

«Пропонуємо підозрюваним Кубалову К. Т. і Андреєву А. В. прибути разом зі своїми захисниками в прокуратуру Автономної Республіки Крим (м. Київ, вул. Ділова, 24, перший поверх) у період з 28.07.2017 по 31.07.2017 включно (з 9:00 до 18:00) для проведення процесуальних дій», – ідеться в повідомленні.

Реакції підозрюваних на виклик до прокуратури АРК поки немає.

Олексій Андреєв з 2006 по 2010 рік був депутатом Армянської міської ради, а з 2010-2014 років – депутатом Верховної Ради Автономної Республіки Крим шостого скликання. Після анексії Криму Росією в листопаді 2016 року став депутатом підконтрольного Кремлю парламенту півострова.

Казбек Кубалов 2010 року також був обраний депутатом Верховної Ради Автономної Республіки Крим шостого скликання.

Олексій Андреєв, і Казбек Кубалов значаться в базі сайту «Миротворець».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: