Підозрюваного у розстрілі поліцейських Пугачова переведуть до СІЗО через тиждень – Геращенко

Підозрюваного у розстрілі поліцейських Пугачова переведуть до СІЗО через тиждень – Геращенко

Пугачов відмовився давати будь-які свідчення і казати слідству, чи був він сам у машині під час інциденту чи ні

Підозрюваний у вбивстві поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов одужує. Через тиждень-півтора його помістять до СІЗО або в лікарню при слідчому ізоляторі, де він перебуватиме до винесення вироку. Про це повідомив народний депутат від партії «Народний фронт» Антон Геращенко в ефірі телеканала «112 Україна».

«Пугачов перебував у лікарні, тому суд відбувався в умовах, які передбачені кримінально-процесуально, оскільки підозрюваний поранений і перебуває в лікарні. Нам важливіше, щоб був результат. Людина перебуватиме в СІЗО за рішенням суду до моменту винесення вироку. Життю підозрюваного нічого не загрожує, думаю, за тиждень-півтора його приведуть у нормальний стан і помістять до СІЗО або лікарні при слідчому ізоляторі», – повідомив Геращенко.

За його словами, він не сумнівається, що вирок буде обвинувальним. «Я вважаю, що єдиною достатньою мірою є довічне ув'язнення», – сказав Геращенко.

Нардеп також додав, що Пугачов відмовився давати будь-які свідчення і казати слідству, чи був він сам у машині під час інциденту чи ні. «Він відмовився свідчити. На відеозаписах не видно іншої людини. Проводяться оперативно-слідчі заходи. Заявляти про те, що хтось був з ним чи ні, поки що недостатньо підстав», – уточнив нардеп.

Як повідомлялося, підозрюваного у вбивстві поліцейських у Дніпрі Олександра Пугачова заарештували терміном на два місяц.

Нагадаємо, 25 вересня у Дніпрі водій авто, якого зупинили поліцейські, почав чинити опір і вистрелив у правоохоронців. Внаслідок цього загинули патрульні: 27-річний Артем Кутушев і 36-річна Ольга Макаренко. Підозрюваним, як заявила поліція, виявився раніше розшукуваний правоохоронцями Олександр Пугачов, екс-боєць батальйону «Торнадо». Нападник перед утечею теж зазнав поранення. Після затримання його прооперували в одній з лікарень Дніпра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: