Підприємця, який шив одяг для армії, обвинувачують у несплаті 3,4 млн грн податків

Підприємця, який шив одяг для армії, обвинувачують у несплаті 3,4 млн грн податків

Накладено арешт на майно обвинуваченого, а саме приватний будинок, земельну ділянку та 2 автомобілі преміум-класу

Прокуратурою міста Києва завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного товариства, який ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«…Підприємець уклав договори на виконання державного замовлення Збройних сил України щодо виготовлення форменого військового одягу на потреби української армії. Проте з’ясувалося, що директор товариства здійснював фінансово-господарські операції з фіктивними підприємствами, внаслідок чого державному бюджету було завдано збитків у вигляді несплачених податків на суму майже 3 млн 400 тис. гривень», - йдеться в повідомленні.

Директору інкриміновано ч. 3 ст. 212 та ч. 1 ст. 366 КК України, тобто ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах та службове підроблення.

Крім того, в ході досудового розслідування з метою відшкодування завданих збитків прокуратурою Києва підготовлено позов та накладено арешт на майно обвинуваченого, а саме приватний будинок, земельну ділянку та 2 автомобілі преміям-класу.

Як повідомлялося, у Міністерстві оборони продемонстрували зразки зимового одягу, яким забезпечать військовослужбовців Збройних сил України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: