Підрядник опорної школи на Донбасі зник з мільйоном передоплати

Підрядник опорної школи на Донбасі зник з мільйоном передоплати
Павло Жебрівський

Відкрито кримінальне провадження за статтею «шахрайство»

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив про те, що підрядник, який повинен був ремонтувати опорну школу в селищі Нікольске Донецької області, втік після того, як отримав 1 мільйон гривень передоплати.

Про це він повідомив в інтерв'ю Громадському телебаченню Донбасу.

«На сьогоднішній день величезна проблема з проектантами, з будівельниками... Ось, наприклад, Нікольска школа. Натуральний негідник, який дав найнижчу ціну на системі «ProZorro», виграв, дали мільйон гривень передоплати, змився», - зазначив Жебрівський.

За його словами, заяву про цей факт відправили в прокуратуру, відкрито кримінальне провадження за шахрайство. Однак новий тендер на опорну школу провести не може.

«Але новий тендер не можу провести, поки все це не узгоджується», - розповів Жебрівський.

Нагадаємо, Рада схвалила у першому читанні закон про реінтеграцію Донбасу.

Проти президентського проекту щодо Донбасу проголосували 32 нардепи.

Також 6 жовтня Верховна Рада України підтримала за основу та в цілому законопроект №7164 «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей».

Раніше повідомлялося, що 15 депутатів Верховної Ради від фракції «Блок Петра Порошенко» і «Народного фронту» заблокували парламентську президію і трибуну з метою недопущення блокування їх фракцією «Самопоміч» та іншими депутатами. Коли ж голова ВР Андрій Парубій і перший віце-спікер Ірина Геращенко зайшли до зали, їх пустили на місця у президії.

Читайте також статтю: Як будуть повертати Донбас? Основні тези нового плану Порошенка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: