Пєсков стверджує, що Путін ще не думає про президентські вибори

Пєсков стверджує, що Путін ще не думає про президентські вибори
Володимир Путін

Немає таких роздумів, немає таких планів, заявив Пєсков

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що передвиборної президентської кампанії немає, роздумів і планів теж. Про це він сказав журналістам, відповідаючи на питання про можливість участі глави РФ Володимира Путіна в нових виборах як самовисуванця, а не від партії «Єдина Росія».

«Немає передвиборної кампанії, ведеться звичайна робота. Ви бачите графік президента, і, відповідно, немає таких роздумів, немає таких планів», - сказав Пєсков.

15 травня під час візиту до Пекіна Путін, відповідаючи на питання журналістів, заявив, що вважає передчасним говорити про можливість своєї участі в майбутніх президентських виборах.

Вибори президента Росії відбудуться в 2018 році. Про свої плани балотуватися вже заявив лідер ЛДПР Володимир Жириновський. У лютому 2016 року партія «Яблуко» прийняла рішення висунути Григорія Явлінського своїм кандидатом в президенти. Про свій намір брати участь в гонці заявив Олексій Навальний. У «Справедливій Росії» заявили, що свого кандидата висунуть на партійному з'їзді восени.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: