План атаки США - вже на столі у лідера Північної Кореї

План атаки США - вже на столі у лідера Північної Кореї

14 серпня Кім Чен Ин вперше за два тижні з'явився на публіці під час відвідин штаб-квартири стратегічних сил Корейської народної армії

План військових КНДР з розрахунками ракетного удару по Гуаму вже лежить на столі у Кім Чен Ина, однак той вирішив почекати з активними діями та поспостерігати за рішеннями США.

Про це повідомляє агенція Reuters.

Вчора, 14 серпня, Ин вперше за два тижні з'явився на публіці під час відвідин штаб-квартири стратегічних сил Корейської народної армії.

За словами диктатора, Вашингтон повинен прийняти правильне рішення і продемонструвати, що хоче деескалації на Корейському півострові, щоб запобігти війні.

«Він сказав, якщо янкі продовжать наполягати на своїх неймовірно небезпечних і дурних діях на півострові та поблизу нього, випробовуючи терпіння КНДР, остання прийме важливе рішення, як і було заявлено раніше», - говориться в повідомленні Центрального телеграфного агентства Кореї .

Лідер тоталітарного режиму наказав армії бути в стан боєготовності, якщо він прийме відповідне рішення про атаку на територію США.

Наприкінці липня Пхеньян підтвердив друге успішне випробування міжконтинентальної балістичної ракети, яка здатна досягти Північної Америки.

КНДР оголосила, що планує розробити план удару по острову Гуам у ‎Тихому океані, де розміщується американська військова база.‎

Президент США Дональд Трамп застерігає, що КНДР спіткає «вогонь і лють», якщо вони наважаться здійснити ‎удар по США чи союзниках США.‎

У Пентагоні застерігають КНДР від повномасштабної війни.

Читайте також статтю:  Ракетні успіхи Кім Чен Ина. Нова спецоперація проти України

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: