Плівки Мосійчука: Нардеп зізнався, що записував розмови

Плівки Мосійчука: Нардеп зізнався, що записував розмови
Ігор Мосійчук

Справа по плівкам з заявником по своїй кримінальній справі буде розслідуватися 31 серпня, - зазначив Мосійчук

Народний депутат (фракція Радикальна партія Олега Ляшка) Ігор Мосійчук заявив, що зафіксував розмови з заявником по своїй кримінальній справі.

Про це Мосійчук заявив в ефірі на телеканалі ZIK.

Як зауважила ведуча програми, що за інформацією одного з українських видань Генпрокуратура працює над новим списком подань про зняття депутатської недоторканності щодо 40 нардепів різних фракцій.

«Перш за все, дану інформацію поширило видання «Апостроф». Я не знаю звідки вони її взяли, я це все дуже уважно вивчив і там йде мова, що і на мене САП готує подання. Але я із впевненістю на 99,9% стверджую, що жодного розслідування стосовно народного депутата Ігоря Мосійчука ні НАБУ, ні САП не проводять», – заявив народний обранець.

Що стосується справи щодо Мосійчука, яка мала місце у 2015 році і про яку так багато говорять сам нардеп в ефірі програми заявив ексклюзивну інформацію.

«Особа, яка є заявником у цій справі, а саме Кобець Ігор Анатолійович, це саме та особа, яка разом із Капліним нещодавно виходила на трибуну у парламенті і вимагала арештувати Мосійчука, у березні цього року зателефонував моїй дружині, вона відмовилася з ним розмовляти і він передзвонив моїй помічниці Анні Нісенко і попросив про зустріч зі мною», – розповів нардеп.

Після цього, як зазначив Мосійчук, він звернувся до правоохоронних органів із заявою, аби його зустріч із Кобцем була зафіксована та задокументована, що і відбулося.

«Друга зустріч, яка відбулася 11 квітня починається з того, що Кобець заявляє, що після нашої розмови до нього зателефонував Столярчук. Нагадую, Столярчук – це заступник Генерального прокурора. Далі я не буду оприлюднювати, бо це є матеріалами слідства. Я лише хочу сказати наступне, я далекий від думки, що цією людиною керує Столярчук, чи Президент, чи ще хтось там, я схиляюся до того, що цією людиною керує Каплін і його господар Льовочків. Як ви бачите, факт шантажу народного депутата на лице! Це зафіксовано правоохоронними органами. І вся ця справа 31 серпня буде розслідуватися і суспільство про це довідається. Тому я з нетерпінням очікую подання, якщо воно буде, адже є матеріали іншого слідства, іншого правоохоронного органу, тому думаю, що справедливість буде відновлена!»,– акцентував нардеп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: