Плівки Онищенка: Банкова найняла британських адвокатів

Плівки Онищенка: Банкова найняла британських адвокатів
Олександр Онищенко

На Банковій наголосили, що ця справа вийшла за межі особистої кампанії проти Петра Порошенка і стала елементом інформаційної війни Росії проти України

Британська адвокатська компанія Atkins Thomson захищатиме інтереси України у дискредитаційній кампанії проти керівництва України, розв'язаній нардепом-утікачем Олександром Онищенком і яка стала елементом інформаційної війни Росії. Про це йдеться у коментарі прес-служби Адміністрації Президента, наданому Укрінформу.

«Олександр Онищенко (Кадиров) - підозрюваний у створенні організованого злочинного угруповання, корупції та державній зраді на користь Росії. З метою уникнення відповідальності він покинув Україну та розгорнув за її межами голослівну і не підкріплену жодними доказами дискредитаційну кампанію проти керівництва України», - зазначили в АП.

На Банковій наголосили, що ця справа давно вийшла за межі особистої кампанії проти Петра Порошенка і стала елементом інформаційної війни Росії проти України.

«У цих умовах Atkins Thomson, одна з найвідоміших у галузі медіа-права юридичних компаній, захищає інтереси України. За більш детальною інформацією просимо звертатися за адресою: [email protected]», - зазначили у прес-службі АП.

Раніше британський журналіст Максим Такер, який готує статтю із заявами Онищенка, заявив, що нібито отримав листа від «адвокатів Порошенка» з погрозою подати позов проти британських ЗМІ, які поширюють заяви Олександра Онищенка про те, що він підкуповував народних депутатів.

Читайте також статтю «Главкома» Плівки Онищенка. Що з таким «компроматом» робитимуть Британія та Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: