Плівки Онищенка. НАБУ викликало Довгого на допит

Плівки Онищенка. НАБУ викликало Довгого на допит
Олесь Довгий

Довгого викликали сьогодні на допит як свідка

Детективи Національного антикорупційного бюро викликали народного депутата з групи «Воля народу» Олеся Довгого на допит як свідка у межах розслідування кримінального провадження за інформацією нардепа Олександра Онищенка про нібито підкуп нардепів. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» із посиланням на прес-службу НАБУ.

Проте у відомстві зазначили, що Довгий не прибув до бюро у встановлений час.

«Довгий викликався сьогодні на допит як свідок у рамках розслідування кримінального провадження за інформацією, озвученою в іноземних ЗМІ народним депутатом Олександром Онищенком про підкуп парламентаріїв, проте в призначений час не з'явився в НАБУ», – розповіли у відомстві.

Нагадаємо, народний депутат Олександр Онищенко заявив, що депутати продають свої голоси у Верховній Раді. За його словами, купленими, зокрема, були голоси за призначення і відставку генпрокурора Віктора Шокіна, нове призначення Юрія Луценка і відставку з посади голови Служби безпеки Валентина Наливайченка.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура викликає на допит нардепа Олександра Онищенка на сьогодні, 13 грудня. Правоохоронці закликають його надати матеріали щодо корупції в Раді.

Провадження щодо записів Онищенка відкрито за статтею про одержання неправомірної вигоди. Скандал, спровокований компроматом Олександра Онищенка, привів до ініціативи депутатів створити ТСК з розслідування фактів корупції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: