Плівки Онищенка. Схвильований Ляшко вирішив діяти на випередження

Плівки Онищенка. Схвильований Ляшко вирішив діяти на випередження
Олег Ляшко

Ляшко не виключає, що Онищенко може і на нього сказати

Глава Радикальної партії Олег Ляшко у кулуарах Верховної Ради заявив, що нардеп-втікач Олександр Онищенко може оприлюднити докази і його участі у корупційних змовах.

«Зрозуміло, що Онищенко може і вигадувати багато що. І я не виключаю, що він вигадує, рятуючи свою гнилу корупційну шкуру. Він може завтра на мене вийти розказати... Але я часник не їв, тому моя душа не воняє. Я точно знаю, що у тому списку і у тих розмовах мене з Онищенком немає», зазначив Ляшко.

Водночас лідер «радикалів» додав, що все-таки одна пропозиція від Онищенка до нього надходила: «він до мене приходив - підкупити, щоб ми проголосували, по-моєму, за призначення генпрокурором Луценка. Ми його послали. І потім він на замовлення Порошенка намагався купити наших депутатів».

Як повідомлялось, Олександр Онищенко, який втік від українського правосуддя, розповів, скільки грошей попросив нардеп Олег Ляшко за те, щоб фракція Радикальної партії проголосувала за призначення генпрокурора. За його словами, Ляшко вимагав 10 млн дол. Лідер Радикальної партії підтвердив розмову, але стверджує, що мова йшла про 50 млн дол. які пропонував Онищенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: