Плотницький хоче помститися Захарченку, тому збирає на нього компромат, - розвідка

Плотницький хоче помститися Захарченку, тому збирає на нього компромат, - розвідка
Ватажки бойовиків Ігор Плотницький та Олександр Захарченко

За вказівкою Плотницького «міністерство державної безпеки ЛНР» формує доказову базу корупційних діянь у «державних установах ДНР» для подальшої передачі російським кураторам

У відповідь на одноосібне проголошення ватажком «ДНР» Олександром Захарченком фейкової «Малоросії» на нього почали збирати компромат у «ЛНР».

Про це повідомляє Головне управління розвідки українського Генштабу.

«За вказівкою Плотницького «міністерством державної безпеки ЛНР» формується доказова база корупційних діянь у «державних установах ДНР» для подальшої передачі російським кураторам», - йдеться у повідомленні.

Основою доказової бази є факти розкрадання ресурсів з «програми гуманітарної допомоги населенню», яка фінансується Росією. За зібраною «ЛНР» інформацією, більшу частину російських коштів представники Захарченка викрали як виплати соціальної допомоги «мертвим душам», для чого використовували документи та бази даних українських соціальних служб, захоплених 2014 року.

18 липня у Донецьку очільник проросійської терористичної організації «ДНР» Захарченко оголосив про створення «Малоросії», яке нібито виникло на підставі об'єднання з «ЛНР».

При цьому керівники «ЛНР» не підтримали донецьку «Малоросію».

Читайте також статті: 

«Малоросійська» казочка Суркова

Посланець Трампа Курт Волкер і «Малоросія»: чи є зв'язок? 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: