Плотницький звинуватив у замаху спецслужби України і США

Плотницький звинуватив у замаху спецслужби України і США
Фото з відкритих джерел

Ватажок "ЛНР", тяжко поранений під час замаху, начебто "живий і здоровий" і записав відеозвернення

На сайті глави так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) Ігоря Плотницького з'явився аудіозапис нібито з його заявою після замаху, в якому він звинуватив у події владу України і спецслужби США, які стоять за нею, на його думку. 

Про це повідомляє РБК.

"Хочу заспокоїти жителів. Я живий і здоровий", - повідомляє чоловічий голос у записі.

Далі йдуть звинувачення "пособників української сторони" в "спекуляціях" на його здоров'ї.

"Ви знаєте: війна ще не закінчилася, і за українським урядом стоять, звичайно ж, спецслужби Сполучених Штатів і тих, хто намагається розгойдати ситуацію і в Україні, і в цілому у світі", - йдеться в заяві.

Голос з аудіозапису також обіцяє, що в разі подальших подій, пов'язаних з життям Плотницького, інформація про "прибічників українських і американських спецслужб" буде доведена до президента Російської Федерації.

"У разі будь-яких подальших подій, пов'язаних зі мною і з моїм життям, інформація про таких помічників українських і американських спецслужб, які перебувають в різних точках і ЛНР і, напевно, навіть і в Росії, буде доведена до президента Російської Федерації або директора ФСБ. Ця інформація вже за межами нашої республіки", - повідомляється в записі.

Також в кінці звернення людина, що назвала себе Плотницьким, повідомляє, що з ним все гаразд і він скоро вийде на роботу.

"Будь-хто, хто каже про мою недієздатність - зрадник і ворог республіки. Дякую, скоро буду на роботі", - повідомив він.

Нагадаємо, в суботу вранці в Луганську підірвали автомобіль ватажка так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) Ігоря Плотницького.

В українському ГУР повідомили, що за їх інформацією поранення Плотницького несумісними з життям.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: