Податківці провели обшуки на алкозаводах в 14 областях України

Податківці провели обшуки на алкозаводах в 14 областях України

Фіскали виявляють порушення при виготовленні спирту

Державна фіскальна служба провела обшуки на заводах, що випускають алкогольну продукцію і розташованих в 15 областях України. Про це повідомив перший заступник ДФСУ Сергій Білан.

За його словами, 16 серпня розпочався другий етап операції.

«Йдемо по ланцюжку виявлення порушень при виготовленні спирту, потім при виробництві лікеро-горілчаних виробів і нарешті при їх реалізації населенню», - зазначив він.

Понад 300 співробітників податкової міліції провели обшуки на заводах в 15 областях країни: Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Черкаській та Чернігівській.

«Обшуки проводяться за результатами аналізу криміногенної ситуації в сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв і з метою перевірки наявної інформації про неврахований виробництві даної продукції на легальних заводах», - підкреслив Білан.

Він додав, що працівники податкової міліції неодноразово вилучали з незаконного обігу горілку з етикетками і під марками відомих українських виробників.

Заходи проводяться на підставі відповідних ухвал суду в рамках розслідування кримінальної виробництва за частиною 2 ст. 204 КК України - «незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

24 липня правоохоронці провели обшуки на заводах ДП «Укрспирт», вилучивши 97,9 тисяч декалітрів спиртовмісної продукції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: