Похорон в «одне вікно»: Путін доручив зробити ритуальні послуги доступнішими

Похорон в «одне вікно»: Путін доручив зробити ритуальні послуги доступнішими

Путін проведе «інвентаризацію діючих і покинутих цвинтарів»

Президент Росії Володимир Путін доручив забезпечити безкоштовне виконання гарантованого переліку ритуальних послуг за принципом «одного вікна».

Про це пише «Коммерсант» з посиланням на список доручень президента РФ.

Зараз для отримання послуги необхідно оформляти більше п'яти документів в різних інстанціях, а вартість гарантованого пакету і розмір допомоги може різнитися, уточнює видання.

Крім цього, пише газета, планується провести «інвентаризацію діючих і покинутих цвинтарів, формування єдиного підходу до надання ритуальних послуг по всій країні (створення спеціалізованих служб, визначення вартості послуг, облік громадян, відповідальних за місця поховання)».

Ринок ритуальних послуг регулюється законом від 1996 року, що призводить до зростання числа сірих агентів. За їхні послуги доводиться платити в 10-15 разів дорожче. Обсяг цього неврахованого сегмента послуг в контрольному управлінні оцінюють в 120-150 млрд рублів.

Нагадаємо, хазяїн Кремля Володимир Путін знову показав російському електорату верхню частину свого тулуба.

Це сталося під час риболовлі у Сибіру, фото з якої публікують російські ЗМІ. Зокрема, президент Росії цілих дві години свого часу виділив на гонитву за щукою.

Відомий російський поет Дмитро Биков гумористичним твором прокоментував недавнє підводне полювання президента РФ Володимира Путіна на щуку.

Поет представив можливий діалог, який міг би відбутися під водою між російським президентом і рибою. У ньому Путін просить щуку допомогти зняти санкції, але вона вказує йому на те, що після його старань вона безсила і відмовляє в проханні, за що і гине.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: