Покращення від Гройсмана: українці дали оцінку першому року роботи прем’єра. Результати опитування

Покращення від Гройсмана: українці дали оцінку першому року роботи прем’єра. Результати опитування
Володимир Гройсман

Кожен четвертий визнав, що не відчув жодних позитивних змін за час роботи нового Кабміну

Дві третини користувачів інтернету – 68,6% – не відчули декларованого прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом зростання доходів та констатують, що грошей у їхніх гаманцях стає дедалі менше. Такими є результати опитування «Главкома», у якому взяли участь понад 20 тис. людей.

Лише 6,2% читачів «Главкома» заявили, що за останній рік їхня купівельна спроможність зросла.

____12217_650x410

Як відомо, на засіданнях уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман ніколи не втрачає можливості похвалити себе та свою команду. Серед заяв, які регулярно від нього лунають, – зростання зарплат в Україні, яке начебто випереджає зростання цін.

«За даними Держстату, середня зарплата штатного працівника в Україні в березні 2017 становила 6752 гривні. Це вдвічі більше за мінімальну зарплату і на 8,7% більше за показник лютого. Таке підвищення цілком відповідає зростанню промислового виробництва, яке в березні зросло на понад 8%», – повідомив Гройсман і додав, що доходи українців зросли на понад 37%.

Раніше, у середині квітня, під час години запитань до уряду Гройсман також відзвітував про те, що у 4,5 мільйона українців зросла зарплата. Крім того, він неодноразово нагадував, що в Україні з 1 травня зростає прожитковий мінімум та мінімальний розмір пенсій – знову-таки, завдяки старанням його уряду.

Читайте також статті «Главкома» «Гроші є, а ви тримайтесь! Заробітки членів уряду Гройсмана за рік зросли у півтора разу», «Річниця уряду Гройсмана: що з цим робити далі?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: