Поліцейські затримали одного з нападників, які накинулися на учасників Маршу рівності

Поліцейські затримали одного з нападників, які накинулися на учасників Маршу рівності
Затриманий

У затриманого вилучили балаклаву, ніж, газовий балончик і капу

Подія сталася на Контрактовій площі через три години після завершення заходу: потерпілим надають медичну допомогу, а їх кривдника доставили в Подільське управління поліції. Інших нападників розшукують. Про це інформує поліція Києва, повідомляє «Главком».

Попередньо встановлено, що група невідомих підбігла до чоловіків, бризнула одному в обличчя газовим балончиком, а іншому нанесла тілесні ушкодження.

Одного зі зловмисників поліцейські затримали і доставили в Подільське управління поліції. Із ним спілкуються оперативники та слідчі. Затриманий – киянин, 1995 року народження. У нього вилучили балаклаву, ніж, газовий балончик і капу.

Потерпілим 1980 та 1984 років народження викликали «швидку», працівники якої надали їм медичну допомогу і доставили в лікарню.

Подія належним чином зареєстрована, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Спільників нападника розшукують.

Нагадаємо, у Києві пройшов Марш рівності. Хода тривала близько 30 хвилин. Учасники зібрались біля Будинку вчителя і почали ходу близько 10:15. Вона завершилась на площі Льва Толстого близько 10:45.

Порядок під час ходи забезпечували близько 5 тисяч правоохоронців.

Поліція затримала декількох осіб, які порушували громадський порядок у центрі Києва. У сутичках з противниками Маршу рівності постраждали двоє поліцейських.

Про те, як відбувалася хода, можна почитати у нашій онлайн-трансляції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: