Поліція Києва перейшла на посилений режим роботи

Поліція Києва перейшла на посилений режим роботи
Правоохоронці несуть службу в посиленому режимі

До охорони правопорядку в Києві 14 жовтня залучено близько 4 тисяч правоохоронців

З метою недопущення порушень правопорядку під час проведення заходів з нагоди відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України 14 жовтня правоохоронці нестимуть службу у посиленому режимі. Про це заявив начальник ГУ НП у місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До охорони громадського порядку залучено близько 4 тисяч військовослужбовців Національної гвардії України, працівників управління патрульної поліції та структурних підрозділів столичної поліції. На місці працюють кінологи зі службовими собаками та групи вибухотехніків. Серед іншого заплановано дві ходи, тож правоохоронці обстежать маршрути їхнього руху. Поліція докладе максимум зусиль, щоб заходи пройшли спокійно», – зазначив Крищенко.

Поліція закликала громадян дотримуватися встановлених правил поведінки в громадських місцях, не порушувати правопорядок та сприяти правоохоронцям у виконанні їхніх функцій.

Нагадаємо, 13 жовтня в центрі столиці в нежитловому приміщенні на вул. Грушевського співробітниками ГУ Нацполіції Києва та СБУ було виявлено склад з боєприпасами. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: