Поліція повідомила подробиці викрадення чиновника «Укрзалізниці» Людмирського

Поліція повідомила подробиці викрадення чиновника «Укрзалізниці» Людмирського

Злочинці застрелили собаку Людмирського

Відділ комунікації поліції Києва повідомляє подробиці викрадення, яке сталося в столиці на вулиці Кудряшова в Солом’янському районі ввечері 18 липня.

«Невідомі в масках кількома пострілами застрелили собаку, якого вигулював хазяїн, після чого під примусом заштовхали чоловіка в автомобіль та поїхали з місця пригоди у невідомому напрямку», – йдеться в інформації на сайті поліції Києва.

«О 21:28 до київських правоохоронців надійшло повідомлення, що у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Кудряшова чути постріли. Окрім цього, зі слів заявника поліцейські також дізналися, що двоє невідомих осіб у масках насильно посадили чоловіка в автомобіль, а потім зникли», – додлають правоохоронці.

На місці події наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Солом’янського і Головного управлінь столичної поліції виявили тіло мертвої собаки та п’ять гільз калібром 5, 45 мм.

Раніше представник «Укрзалізниці» та міністр транспорту України Володимир Омелян повідомили, що був викрадений начальник департаменту електропостачання «Укрзалізниці» Валерій Людмирський. «Сподіваюся, що правоохоронні органи швидко зможуть встановити його місцезнаходження і він неушкодженим повернеться додому», – написав Омелян у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: