Поліція повідомила про деталі розслідування ДТП із сином Шуфрича

Поліція повідомила про деталі розслідування ДТП із сином Шуфрича

Столичні поліцейські встановлюють обставини автопригоди, у якій постраждав пішохід

Поліція розпочала кримінальне провадження через ДТП у центрі Києва 26 серпня, яке скоїв син народного депутата Нестора Шуфрича Нестор. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

За даними правоохоронців, ДТП трапилась вчора близько 22:30 у Печерському районі Києва: автомобіль «Бентлі» на пішохідному переході збив чоловіка. Потерпілого із травмами тіла «швидка» доставили в лікарню.

За попередньою інформацією лікарів, у потерпілого - закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя та гомілки.

Неподалік від місця події виявили камери відео нагляду, записи з яких будуть вилучені у встановленому законодавством порядку. Для з’ясування обставин і механізму автопригоди будуть проведені експертизи, зокрема технічного стану машини, автотехнічна та фототехнічна.

Встановлено, що на момент аварії в салоні іномарки разом із водієм 1994 року народження перебував його товариш. Також відомо, що авто не належить водієві, а було взяте в оренду.

Під час спілкування з правоохоронцями водій пройшов тест на визначення стану сп’яніння і пройшов дослідження в лікарні: результати показали, що чоловік тверезий. Разом із тим, у нього взяли аналізи для встановлення наявності наркотичного сп’яніння.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Водій співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучено до матеріалів кримінального провадження. Автомобіль вилучили і доставили на арештмайданчик.

Нагадаємо, Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами був госпіталізований.

Постраждалому першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

Читайте також інтерв’ю Нестора Шуфрича «Главкому» «Нестор Шуфрич: Студентський Майдан був розробкою Банкової».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: