Поліція спіймала серійних крадіїв елітних автівок в кукурудзі

Поліція спіймала серійних крадіїв елітних автівок в кукурудзі

Злодії намагалися сховатися у кукурудзяному полі

На Рівненщині затримали двох учасників злочинного угруповання, що викрадали елітні автомобілі у п'яти областях України. Упіймали їх при спробі викрасти у жителя м. Здолбунова дві автівки - Toyоta RAV4 та Toyоta Land Cruiser. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

«Аби затримати на Здолбунівщині двох членів злочинного угруповання, що викрадали елітні автівки на території п’яти областей, поліцейські залучили 60 працівників Нацполіції, 2 квадрокоптери та літак цивільної авіації. Утікачі намагалися сховатися у кукурудзяному полі», - ідеться в повідомленні.

Телефонне повідомлення жителя м.Здолбунів про те, що невідомі особи заволоділи його автомобілем Toyоta RAV4, надійшло на лінію «102» вранці 4 листопада. Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції та оголошено план «Перехоплення». За годину потерпілому стало відомо про зникнення з території його приватного підприємства ще одного авто - Toyоta Land Cruiser, тож він негайно прослідував за місцем імовірного її руху. На території Острозького району поблизу села Грем'яче, неподалік поліцейського посту зловмисники зупинилися, залишивши викрадений транспортний засіб, і зникли в напрямку поля, де росла кукурудза.

Поліцейські провели масштабну операцію по затриманню зловмисників, якими виявилися мешканці Черкаської області віком 37-ми та 35-ти років. Затримані причетні до незаконного злочинного угруповання, що тривалий час вчиняло кримінальні правопорушення на території п’яти областей. Їм інкримінують частини 2 та 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.

Як повідомлялось, у Харкові на вул. Гвардійців Широнінців, 49 учора 5 листопада о 22:45 сталася аварія за участю маршрутного автобусу і автомобіля Chevrolet Cruze. За попередніми даними, в результаті аварії загинули три пасажири Chevrolet.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: