Поліція відкрила справу через бійку Парасюка з Вілкулом

Поліція відкрила справу через бійку Парасюка з Вілкулом

Наразі з офіційними заявами до поліції Києва учасники конфлікту не зверталися

Через інцидент за участю народних депутатів Володимира Парасюка та Олександра Вілкула у приміщенні телеканалу «112 Україна» розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.
«Повідомлення про бійку на вулиці Дегтярівській до чергової частини Головного управління Національної поліції у місті Києві надійшло о 22:10. За викликом виїхали керівництво Шевченківського управління поліції та слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці попередньо встановили, що конфлікт у приміщенні телеканалу виник між двома народними депутатами. Згодом один із них пошкодив автомобіль, яким користується інший нардеп», - йдеться у повідомленні.
На цей час з офіційними заявами до поліції Києва учасники конфлікту не зверталися.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Нагадаємо, у четвер у будівлі телеканалу «112 Україна» після закінчення ефіру «Вечірнього прайму» сталася сутичка між його учасниками - нардепами Олександром Вілкулом та Володимиром Парасюком.
Неодноразові словесні перепалки між парламентаріями виникли в ефірі. Після програми Парасюк намагався прорватися всередину приміщення, де знаходився Вілкул. Повідомляється, що після закінчення ефіру Володимир Парасюк дочекався під студією свого опонента, зав'язалася бійка, яку розбороняла охорона.

Після сутички Парасюк заявив, що зловить і відправить у зону АТО Олександра Вілкула.

Пізніш Парасюк написав на своїй сторінці в Facebook, що не шкодує про свою поведінку під час сутички з Вілкулом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: