Поліція відкрила справу щодо сутичок під Апеляційним судом Києва

Поліція відкрила справу щодо сутичок під Апеляційним судом Києва

На трьох затриманих біля суду активістів складені адміністративні протоколи

Поліція відкрила кримінальні провадження щодо сутичок біля Апеляційного суду в Києві в суботу, 1 жовтня. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.
«Відкрито кримінальне провадження за ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України», — сказано у повідомленні.
Окрім того, на трьох осіб складені адміністративні протоколи за ст.173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Нагадаємо, сьогодні біля Апеляційного суду Києва, де розглядають обрання міри запобіжного заходу підозрюваним у розстрілі двох правоохоронців, при спробі активістів прорватися через кордон поліції виникла сутичка. Чотирьох активістів було затримано та доправлено до Солом’янського управління поліції. В одного з них вилучили ніж.
Як повідомлялося, в Апеляційному суді Києва обирають новий запобіжний захід Віті Заверусі, Андрію Романюку та Євгену Кошелюку.
4 травня у Києві стався напад на одну з АЗС, де нападники розстріляли правоохоронців. Дії зловмисників кваліфіковано за ст.27, ст.348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: