Поліція відпрацьовує кілька версій викрадення чиновника «Укрзалізниці»

Поліція відпрацьовує кілька версій викрадення чиновника «Укрзалізниці»

Одна з версій стосується професійної діяльності Валерія Людмирського

Поліція розглядає низку можливих версій викрадення начальника департаменту електропостачання «Укрзалізниці» Валерія Людмирського. Зокрема – і та, що стосується професійної діяльності викраденого громадянина.
Подія трапилася вчора, 18 липня, увечері в одному з дворів будинків на вулиці Кудряшова у Солом'янському районі Києва.
Слідчим відділом Солом’янського управління поліції Києва інформацію за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у справі триває.
Крім того, поліція Києва звертається до можливих очевидців події з проханням надати відому їм інформацію за телефоном 102.

Нагадаємо, невідомі викрали начальника департаменту електропостачання «Укрзалізниці» Валерія Людмирського 18 липня близько 21:10 у Києві на вулиці Кудряшова. Поліція відкрила за фактом викрадення кримінальне провадження, відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: