Поліція знайшла квартиру зі «скарбами Азарова»

Поліція знайшла квартиру зі «скарбами Азарова»
Дороге столове срібло, знайдене у квартирі

Квартира-склад, набита господарськими сумками з коштовними речами та творами мистецтва, знаходиться у Дарницькому районі столиці

Київські поліцейські виявили квартиру із речами колишнього прем’єра-втікача Миколи Азарова. Про це повідомив в.о. очільника Національної поліції України Вадим Троян на своїй сторінці в Facebook.

«Квартира-склад, набита господарськими сумками з коштовними речами та творами мистецтва, знаходилась у Дарницькому районі столиці. Поліцейські натрапили на неї під час відпрацювання. Отримавши усі дозвільні документи, оперативники разом із адвокатом зайшли у квартиру», - повідомив він.
За його даними, у квартирі знайшли десятки ікон та релігійних книг, датованих 19 століттям, оригінали (відповідно до висновків експертів) творів живопису Іллі Рєпіна, Василя Тропініна та Нікоса Сафронова. «А ще столове срібло, пам’ятні монети, нагородна зброя з дозволами на ім’я «прем’єра-втікача» і навіть козацька шабля», - розповів Троян. 
Також у квартирі були знайдені нагороди та привітання від керівництва РФ, які «політемігрант-невдаха» отримував навіть під час трагічних подій Революції Гідності.

За попередньою інформацією, вартість знахідки оцінюється у кілька мільйонів доларів США, повідомив Троян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: