Поліція знайшла вбивцю Ноздровської - журналіст

Поліція знайшла вбивцю Ноздровської - журналіст
Ірина Ноздровська

Підозрюваний у вбивстві юристки зізнався у вбивстві вчора ввечері

Поліція викрила вбивцю юристки Ірини Ноздровської. Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив журналіст Айдер Муждабаєв.

Журналіст посилається на інформацію, отриману ним неофіційно від людей, обізнаних про хід слідства.

«Ним виявився близький родич злочинця, який збив на автомобілі її сестру і потім завдяки наполегливості Ірини засудженого до кримінального покарання», - зазначив він.

За словами Муждабаєва, підозрюваний зізнався у вбивстві вчора ввечері під тиском доказів, зібраних оперативної слідчої групою Нацполіціі протягом останніх днів.

«Поліцейські працювали без вихідних. Не можу стверджувати, що ця інформація повністю вірна, оскільки перевірити її з декількох джерел у мене немає можливості. Але це настільки важлива для нашого суспільства справа, що хотілося б вірити: робота поліції дала реальні результати, які будуть прийняті судом, і вбивця Ірини понесе покарання», підкреслив він.

Журналіст також додав, що інші деталі йому невідомі.

Нагадаємо, юристку Ірину Ноздровську, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП  і зникла у Києві 29 грудня 2017 року, знайшли мертвою 1 січня 2018 року.

Згодом поліція підтвердила, що правозахисницю знайшли мертвою у річці. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Як повідомив голова профспілки МВС Ілля Кива, правоохоронці розглядають основну версію вбивства Ноздровської, пов’язану з професійною діяльністю жінки

Слідство у справі про вбивство юристки допитало вже близько 50 осіб, а результати розтину ще чекає.

Затриманий колишній наречений убитої Ноздровської Віталій Сергеєв відмовився надати свідчення. Також Віталій пояснив, що його допитували як свідка, а не як підозрюваного, про що раніше заявив його батько.

2 січня на акції біля управління поліції Київщини вимагали знайти убивць Ноздровської, створити спеціальну групу для розслідування справи з найкращих слідчих.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: