Політолог: новий напрямок роботи для Ложкіна буде більш приємним

Політолог: новий напрямок роботи для Ложкіна буде більш приємним

Експерт вважає, що Ложкін ще себе «покаже у якості стратега»

Горизонт планування до 2036 року у питанні залучення інвестицій в Україну, озвучений секретарем Національної інвестиційної ради Борисом Ложкіним, свідчить про його серйозний стратегічний підхід. Про це в ефірі «112 каналу» заявив політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир Горбач.

«Цифрою в 120-200 млрд. доларів до 2036 року Ложкін оцінив потреби України в інвестиціях. Він по своїй суті - стратег, топ-менеджер. Тому для досягнення такої досить віддаленої мети, планує відповідну стратегію та алгоритм, що для цього треба: які ресурси, скільки часу, скільки людей і коштів. Думаю, що новий напрямок роботи для нього буде більш приємним, ніж той тягар влади, який він ніс протягом 2 років», - зазначив політолог.

Коментуючи кадрову ротацію в команді президента, внаслідок якої замість Ложкіна Адміністрацію президента очолив Ігор Райнін, Горбач зазначив, що «додана вартість» Райніна полягає у тому, що він буде більш жорстким менеджером-адміністратором.

«Звичайно, Райнін не замінить свого політичного партнера і патрона Бориса Ложкіна у комунікаційному відношенні. Врешті, Ложкін з команди президента, як ми знаємо, нікуди не йде і залишить за собою функції комунікатора. В свою чергу, на Райніна буде покладене головне завдання привести держапарат в тонус напередодні майбутніх виборів, в тому числі і президентських», - сказав він.

Як повідомлялось, 29 серпня Борис Ложкін залишив посаду голови АП, продовживши працювати у команді Порошенка у якості секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах, а також позаштатного радника глави держави. Новим головою АП призначений Ігор Райнін.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: