Поляков одужав та прийшов на суд, який обератиме йому запобіжний захід

Поляков одужав та прийшов на суд, який обератиме йому запобіжний захід
Нардеп Максим Поляков

Нардеп заявив, що залишати країну він не збирається

У Солом'янському районному суді Києва почалося засідання з обрання запобіжного заходу народному депутату Максиму Полякову.

Раніше суд не призначав засідання для обрання запобіжного заходу народному депутату Максиму Полякову через те, що нардеп хворів.

Сам нардеп перед засіданням заявив журналістам, що його досі не запрошували на допит в НАБУ як підозрюваного і що виїжджати з країни він не збирається.

«Як підозрюваного мене досі ніхто нікуди не запрошував. Мене запросили один раз як свідка, передали мені документ в парламенті і на наступний день я був у НАБУ, очікував допит, але допиту не сталося. У мене всього лише взяли зразки підписів. Я сподіваюся, що працівники НАБУ і ті посіпаки, яких вони навколо себе прилаштовують, не будуть тиснути на суд. Хочу сказати з приводу виїзду і спроби цим спекулювати. Сьогодні я в суді, я ходжу в НАБУ - і це найпереконливіший доказ про те, що мови про виїзд кудись йти не може», - сказав він.

21 червня 2017 року генеральний прокурор України вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт двох народних депутатів - Максима Полякова та Борислава Розенблата. 11 липня 2017 року Верховна Рада надала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Максима Полякова, проте відмовила у наданні згоди на затримання та арешт.

Раніше Поляков тричі проігнорував виклик до прокуратури за запрошенням до суду.

Як повідомлялось, раніше у САП закликали Полякова проявити мужність і не ховатися за лікарняним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: