Поляков оскаржив у суді зобов’язання носити електронний браслет та здати паспорти

Поляков оскаржив у суді зобов’язання носити електронний браслет та здати паспорти
Народний депутат Максим Поляков

Нардеп назвав постанову суду першої інстанції «незаконною»

Народний депутат Максим Поляков подав до Апеляційного суду Києва скаргу на рішення суду першої інстанції в частині, яка зобов'язує його, серед іншого, носити електронний браслет і здати всі закордонні паспорти.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Моїм адвокатом подана апеляційна скарга на постанову Солом'янського районного суду Києва від 21.07.2017», - повідомив він.

За словами Полякова, постанова «незаконна і прийнята з перевищенням повноважень в частині покладання на мене додаткових процесуальних обов'язків».

В опублікованому депутатом документі його адвокат Ярослав Білявський просить апеляційний суд скасувати рішення слідчого судді в частині покладання на підзахисного обов'язків носити електронний браслет, не залишати Київ і Умань без дозволу слідчого (детектива), прокурора або суду і здати на зберігання всі закордонні паспорти та інші документи для виїзду за кордон.

Нагадаємо, у вівторок депутат Верховної Ради України Максим Поляков (фракція «Народний фронт») вніс 304 тисячі гривень застави.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить нардепа не ховатися і з'явитися у поліцію за електронним браслетом. Вказано, що одразу після рішення суду Полякова викликали в поліцію Черкаської області, щоб надіти електронний браслет. Але нардеп на виклик не з'явився, на зв'язок не виходив, а адвокати заявили, що Поляков не збирається виконувати рішення суду в цій частині.

«Своєю поведінкою і правовою позицією підозрюваний Поляков і його захист ставлять нардепа над законом. Користуючись нагодою, хочемо попросити Полякова та його захист вийти на зв'язок з детективами НАБУ або не ховатися від них», - йдеться в повідомленні.

Також нардепа закликали з'явитися в поліцію і надіти електронний браслет.

Адвокати Полякова заявили, що нардеп не збирається носити браслет.

Також Поляков звинуватив прокуратуру у скоєнні злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: