Поляков тричі проігнорував виклик до прокуратури за запрошенням до суду, - Холодницький

Поляков тричі проігнорував виклик до прокуратури за запрошенням до суду, - Холодницький
Максим Поляков

Антикорупційний прокурор каже, що коли бачив нардепа минулого разу, той виглядав здоровим та бадьорим

Депутат Верховної Ради Максим Поляков («Народний фронт») тричі на з'являвся до прокуратури для отримання клопотання із явки до суду для обрання запобіжного заходу. Про це в коментарі «Главкому» розповів заступник генерального прокурора – глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

За словами Холодницького, парламентарія тричі офіційно викликали у прокуратуру. Причиною його не появи представники Полякова називають стан здоров’я нардепа. Водночас антикорупційний прокурор відмовився розповідати про хворобу Полякова, однак додав, що коли бачив його минулого разу, народний обранець виглядав здоровим та бадьорим.

Холодницький наголосив, що нині у Полякова є можливість у будь-який момент втекти за кордон. «Запобіжного заходу йому досі не обрано, жодних обов’язків судом не накладено, арештовувати чи затримати Верховна Рада не дозволила», - пояснив він.

Пояснюючи, чому сума застави, яку прокурори просять за Полякова, значно менша, ніж за Борислава Розенблата, хоча вони фігурують в одній справі, він вказав на «різну роль» кожного зі співучасників.

Холодницький також додав, що дуже задоволений рішенням суду щодо Розенблата. «Я переконався, що у мене сильні прокурори», - сказав він.

Як повідомлялось, раніше у САП закликали Полякова проявити мужність і не ховатися за лікарняним.

Нагадаємо, суд не призначає засідання для обрання запобіжного заходу народному депутату Максиму Полякову через те, що нардеп наразі хворіє. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: