У Києві помер музикант, якому в аварії відірвало руку – ЗМІ

У Києві помер музикант, якому в аварії відірвало руку – ЗМІ

2 травня в Києві автомобіль таксі врізався у відбійник.

Фото: dtp.kiev.ua

Музикант Анільх Де Зжазоері помер 7 травня у столичній реанімації

В одній із лікарень столиці України помер іранський музикант Анільх Де Зжазоері, який постраждав під час дорожньо-транспортної пригоди в Києві. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомило видання видання dtp.kiev.ua.

Нагадаємо, 2 травня в Києві сталася аварія на проспекті Перемоги під Повітрофлотським мостом. Водій загинув на місці, а пасажиру відірвало руку. Потерпілий виявився іранським музикантом на ім'я Анільх Де Зжазоері.

Після ДТП пасажир таксі потрапив в реанімацію. Лікарі змогли стабілізувати стан потерпілого, проте руку врятувати не вдалося. 6 травня стан іранця погіршився і він впав у кому. Його перевели на апарат штучної вентиляції легенів, а 7 травня сталася зупинка серця.

Відомо, що іранець здобував освіту у столиці України, після чого повернувся на батьківщину. Там працював звукооператором, підробляв музикантом - умів грати на кількох музичних інструментах. До Києва приїхав провідати друзів.

Ховати музиканта, у якого залишилося двоє дітей, будуть у Києві.

Як повідомляв «Главком», у ніч на неділю у Києві на Борщагівці сталася жахлива ДТП. Іномарка поблизу пішохідного переходу влетіла у бетонну електроопору, знісши її. Удар був такої сили, що запчастини автомобіля розлетілися по проїжджій частині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: