Помер соул-виконавець Чарльз Бредлі

Помер соул-виконавець Чарльз Бредлі
Чарльз Бредлі

У музиканта діагностували рак шлунку

Американський співак у жанрі соул Чарльз Бредлі помер на 69 році життя, передає The Guardian. Минулого року йому поставили діагноз рак шлунку.

Раніше у вересні він скасував тури в США, Південній Америці та Європі через поширення хвороби.

«З важким серцем ми оголошуємо про смерть Чарльза Бредлі. Дякуємо за ваші думки і молитви в цей важкий час», - йдеться в повідомленні офіційного аккаунта Бредлі в Twitter.

Як зазначає Variety, Бредлі був виконавцем старої школи. Незважаючи на те, що Бредлі виступав з 1990-х під прізвиськом Чорний Оксамит як імперсонатор Джеймса Брауна. Сингли Бредлі почали виходити з 2002 року на незалежному бруклінському лейблі. Його перший альбом No Time For Dreaming вийшов в 2011 році, другий Soul of America в 2012 році, останній Changes - в 2016 році.

Після виходу Changes він грав свої пісні в популярних телешоу: The Late Show with Stephen Colbert, Conan і СBS This Morning: Saturday. Виступ в останній передачі було номіновано на «Еммі».

Чарльз Бредлі народився в Гейнсвіллі у Флориді в 1948 році, у вісім років переїхав Бруклін.

Нещодавно у Парижі у віці 94 років померла Ліліан Бетанкур - дочка засновника косметичної компанії L'Oreal і найбагатша жінка в світі.

Нагадаємо, 21 вересня померла ведуча програми «Катрусин кінозал», яку обожнювали діти 70-х років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: