Помер відомий актор Олексій Петренко

Помер відомий актор Олексій Петренко
Олексій Петренко

Петренко помер на 79-му році життя

Радянський і російський актор Олексій Петренко раптово помер на 79-му році життя, про це йдеться в повідомленні Спілки кінематографістів Росії. Причини смерті артиста поки невідомі.

«Союз кінематографістів Росії сумує разом з рідними і близькими видатного російського актора Олексія Петренка. Колеги Олексія Васильовича приносять щирі співчуття його родичам», - йдеться в повідомленні.
Олексій Петренко народився 26 березня 1938 року в селі Чемер на Чернігівщині. У 1961-му закінчив Харківський театральний інститут. Працював в таких театрах, як Ленінградський театр імені Лєнсовєта, Московський драматичний театр на Малій Бронній, МХАТ, «Школа сучасної п'єси».

Також на рахунку актора понад 70 ролей у фільмах. Найвідоміші з них  - «ТАСС уповноважений заявити», «Жорстокий романс», «В'язень замку Іф», «Сибірський цирульник» та «Стомлені сонцем-2».

Як повідомляв «Главком», вчора також помер Нобелівський лауреат з економіки Кеннет Ерроу, а декілька днів тому помер актор серіалу «Твін Пікс» Уоррен Фрост та відомий режисер Максим Паперник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: