Померла луганська комуністка, яка в День пам’яті жертв Голодомору смажила шашлики

Померла луганська комуністка, яка в День пам’яті жертв Голодомору смажила шашлики
Луганська комуністка Наталія Максимець

Наталія Максимець, будучи у складі Компартії України, перейшла на службу окупантам «ЛНР»

В так званій ЛНР від інсульту померла луганська комуністка Наталія Максимець, яка перейшла на бік окупантів та заявляла, що «українців не існує». Про це повідомив журналіст Денис Казанський.

«Луганська комуністка Наталя Максимець, яка прославилася тим, що смажила шашлики в День пам'яті жертв Голодомору і хвалилася цим у своєму блозі, померла від інсульту», - написав Казанський в своєму Facebook.

Зазначимо, що раніше Максимець заявила, що «немає такої нації – українці» і радила бойовикам «вираховувати» місцевих патріотів в соцмережах.

Також Максимець хвалилась тим, що брала участь у мародерстві.

Фракція Компартії України обласної ради Луганської області в повному складі перейшла на службу окупантам в так званий парламент ЛНР.

Нагадаємо, 25 вересня, 17-річна помічниця британського журналіста, прихильника терористів, Грема Філліпса випала з вікна в окупованому Луганську.

Встановлено, що з вікна своєї кімнати випала 17-річна студентка 1-го курсу Щербак Віра Петрівна. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці.

Офіційно було заявлено, що однокурсники і знайомі покійної неодноразово чули від неї про намір покінчити життя самогубством. У той же час, родичі і близькі подруги ці твердження спростовують.

Також, за інформацією джерела, загибла Віра Щербак з 2016 року відома як помічниця пособника бойовиків і антиукраїнського пропагандиста Грема Філліпса і учасниця створення пропагандистських антиукраїнських відеосюжетів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: