Попов каже, що повернув Києву 3400 гектарів розданої Черновецьким землі

Попов каже, що повернув Києву 3400 гектарів розданої Черновецьким землі
Екс-голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов

Колишній мер каже, що передавав інформацію про «земельні схеми» попередника до прокуратури

Екс-голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов запевняє, що за період його роботи в мерії столиці вдалося повернути 3400 гектарів землі, незаконно розданої Леонідом Черновецьким.

Про це Попов заявив у інтерв’ю «Главкому».

«Ми передавали факти в прокуратуру. Цю цифру було складено з тих опрацьованих нашими фахівцями-аудиторами рішень, які приймалися міськрадою в попередні роки. Матеріали було передано до міської прокуратури. За цими матеріалами було повернуто 3400 гектарів землі в період ще моєї роботи», - розповів він.

За словами Попова, столиці було також повернуто «Київводоканал», місто почало контролювати пакет банку «Хрещатик», повернуло «Київгаз», «Київміськбуд».

«Словом, життєво важливі підприємства міста ми практично повернули під контроль муніципалітету. Але залишалося ще багато роботи для прокуратури. Тоді робота ця не завершилась. Мені складно сказати чому. Ми просили і міську прокуратуру, і Генеральну прокуратуру довести це до кінця. Але встигли що встигли», - зазначив екс-голова КМДА і похвалився, що на сьогодні майно, яке вдалося повернути, оцінюється, напевно, в мільярди доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: