Порошенко: Боротьба України проти російської агресії – боротьба за Європу

Порошенко: Боротьба України проти російської агресії – боротьба за Європу

Президент привітав українців з Днем Європи

Президент Петро Порошенко привітав співвітчизників з Днем Європи в Україні.
«Європа для України – це не просто географічне поняття. Європа – це є майбутнє України, це є її історичний дух! Європа – це є національна ідея, яка панує в серцях українців, яка об’єднує український народ, об’єднує всю нашу країну», - йдеться у зверненні президента з нагоди свята.
Порошенко зазначив, що, на жаль, Європа сьогодні для нас це і кривава ціна, яку платить український народ і продовжує платити зараз для кращого майбутнього України.

«Наша боротьба проти російської агресії – є боротьбою за Європу. Тому День Європи – це є наше, українське історичне свято», - підкреслив президент.
Він висловив вдячність всім країнам Європейського Союзу за потужну і ефективну підтримку України у ці непрості часи.
«Євромайдан, Революція гідності і самовіддана боротьба українського народу проти російського агресора за власний цивілізаційний вибір, за незалежність, за суверенітет та територіальну цілісність абсолютно по-новому відкрили Україну і українців для всього європейського континенту. Їдкий смог радянської, а потім і російської пропаганди розвіюється. Україна впевнено постає в образі новітньої, надзвичайно перспективної, амбітної європейської держави», - сказав Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: