Порошенко дав «зелене світло» запуску ХТЗ

Порошенко дав «зелене світло» запуску ХТЗ
Харківський тракторний завод

Харківський тракторний простоює, починаючи з березня поточного року

Сьогодні в Адміністрації президента України відбулася нарада, присвячена ситуації навколо одного з найбільш відомих промислових підприємств України - Харківського тракторного заводу.
Представники підприємства детально охарактеризували стратегію відродження ХТЗ і передали президенту звернення трудового колективу з проханням посприяти запуску виробництва. Вивчивши цей документ, а також хронологію подій, повідомляють учасники наради, президент Петро Порошенко віддав розпорядження, необхідні для усунення правових перешкод для запуску виробництва.

Нагадаємо, ХТЗ простоює, починаючи з березня поточного року. Кількість працівників підприємства становить 2500 чоловік, Чисельність персоналу підприємств-суміжників досягає 100 тис. чоловік.

Як повідомляла тиждень тому в інтерв'ю Главкому глава Харківської обласної адміністрації Юлія Світлична, ситуація навколо ХТЗ почала вирівнюватись. «Там є певні юридичні складнощі, але заборгованості із зарплати вже нема», - сказала чиновник. Вона також відзначила, що і власник заводу (бізнесмен Олександр Ярославський), і держава налаштовані на те, щоб відновити виробництво.   

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: