Порошенко і Турчинов привітали військових зв'язківців з професійним святом

Порошенко і Турчинов привітали військових зв'язківців з професійним святом

Глава держави подякував зв'язківцям за вірність військовому обов'язку

Президент України Петро Порошенко висловив свою вдячність військовим зв'язківцям за самовіддане служіння. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Вітаю військових зв'язківців зі святом. Спасибі за самовіддану службу і вірність військовому обов'язку!», - написав Порошенко.

Секретар РНБО Олександр Турчинов також привітав військових з професійним святом. Він зазначив, що військовий зв'язок сьогодні - це невід'ємна складова системи управління Збройними Силами, його високотехнологічна основа, повідомила прес-служба РНБО.

«Саме це вимагає від особового складу військ зв'язку високої професійної підготовки на основі світових досягнень науки і техніки, впевнених знань останніх підходів до впровадження інноваційних технологій у сфері зв'язку в різних умовах застосування військ», - сказав Турчинов.

За словами секретаря РНБО, підтвердженням цього є успішне виконання військовими завдань із забезпечення зв'язку під час проведення антитерористичної операції на сході України.
«В надзвичайно складних умовах особовий склад підрозділів зв'язку героїчно виконує свій військовий обов'язок. Низький уклін і пам'ять українським воїнам, які віддали своє життя, борючись проти сильного і підступного ворога нашої країни! Глибоку шану ветеранам військ зв'язку, які передають молодим захисникам України свій безцінний бойовий і професійний досвід», - підкреслив він.

Турчинов побажав воїнам-зв'язківцям, міцного здоров'я, професійних успіхів та перемог, нових досягнень у подальшому розвитку військ зв'язку у зміцненні обороноздатності держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: