Порошенко, Меркель і Олланд проведуть телефонну конференцію

Порошенко, Меркель і Олланд проведуть телефонну конференцію
Франсуа Олланд, Петро Порошенко і Ангела Меркель

Наступного тижня лідери України, Німеччини та Франції обсудять телефоном ситуацію на Донбасі

Президент України Петро Порошенко, президент Франції Франсуа Олланд і канцлер Німеччини Ангела Меркель наступного тижня проведуть телефонну конференцію щодо ситуації на Донбасі, передає прес-служба глави держави.

«Петро Порошенко і Франсуа Олланд домовилися про продовження консультацій у Мінську на рівні дипломатичних радників глав держав «нормандського формату», після яких наступного тижня лідери України, Франції і Німеччини проведуть телефонну конференцію», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в четвер, 13 жовтня, президент Франції Франсуа Олланд заявив про готовність до зустрічі у «нормандському форматі».

Як повідомляв «Главком», канцлер Німеччини Ангела Меркель, Олланд і глава РФ Володимир Путін провели 12 жовтня телефонну розмову, в якій відзначили важливість виконання Мінських угод і домовилися активізувати консультації в різних форматах. Однак вони не дійшли згоди про проведення саміту.

Нагадаємо, у середу Путін фактично зізнався, що на Донбасі присутні російські війська, коли заявив, що Росія була змушена «захищати російськомовне населення» на Донбасі та в Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: