Порошенко: Ми повернемо захоплену загарбниками землю (відео)

Порошенко: Ми повернемо захоплену загарбниками землю (відео)
Президент України Петро Порошенко

Порошенко взяв участь у церемонії відкриття після капітального ремонту мосту через річку Сіверський Донець

Президент України Петро Порошенко упевнений, що Україна поверне суверенітет над тимчасово окупованими Кримом і Донбасом. Про це він сказав в Ізюмі Харківської області під час церемонії відкриття після капітального ремонту мосту через річку Сіверський Донець.

«Якщо два-рік тому були ще дискусії щодо проведення воєнного параду на Майдані Незалежності, зараз уся країна пишається нашими Збройними силами, які мають найвищий рівень довіри. І я пишаюся тим, що нам з вами вдалося зробити за ці три роки. Ми народили нову українську армію, нове українське військо, нових українських героїв», - заявив президент.

«Вони будуть звітувати післязавтра перед українським народом, кожного з нас буде переповнювати почуття гордості та впевненості, що ми повернемо захоплену загарбниками землю, що ми повернемо український суверенітет і над окупованим Донбасом, і над анексованим Кримом», - наголосив Порошенко.

Він зазначив, що «роз’єднують людей окопи, а мости – єднають».

«Сьогодні ми святкуємо ще одну перемогу – відновлення мосту через Сіверський Донець в Ізюмі. Впевнений, скоро ми так само відремонтуємо дорогу «Київ-Харків-Довжанський», - сказав Порошенко.

Він переконаний, що усе найважче вже позаду. «Зараз ми перетворюємо Україну в успішну країну, а українців - в успішних людей. Ми обов’язково переможемо!» - заявив президент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: