Порошенко насварив керівників райадміністрацій Одещини за безгосподарність

Порошенко насварив керівників райадміністрацій Одещини за безгосподарність

Президент незадоволений тим, як місцева влада усувала наслідки снігопаду

Президент України Петро Порошенко розкритикував голів райдержадміністрацій Одеської області за погану роботу з усунення наслідків снігопадів. Про це він сказав під час представлення нового голови Одеської ОДА Максима Степанова.

«Це навіть не стихійне лихо. Погіршилися погодні умови. У країні за моїм дорученням Геннадій Зубко займався координацією. Я, звичайно, це питання тримав на контролі. Де хоч один голова РДА в Одеській області? Де вони були? Це ж колапс влади! Займатися конкретним питанням вирішення проблем змушені були ставити керівника обласної служби з надзвичайних ситуацій. І вже з ним координували витягування машин, розчистку доріг і все інше», – зазначив він.

Президент додав, що представників місцевої влади «іноді тільки на мітингах можна побачити».
«Вони повинні займатися іншими справами – бути ближче до людей і допомагати людям. І це ще одне завдання – заслухати і вжити відповідних заходів реагування. Вони там і президента в тому числі представляють, і це категорично неприйнятно, така безгосподарність», – сказав президент.

Як повідомлялося, дороги загального користування державного та місцевого значення на території 10 районів області під час снігопаду 11 січня було перекрито.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: