Порошенко обговорив з главою Сенату Австралії розслідування катастрофи MH17

Порошенко обговорив з главою Сенату Австралії розслідування катастрофи MH17
Петро Порошенко і Стівен Перрі у Києві

Президент Сенату Федерального парламенту Австралії Стівен Перрі здійснив перший офіційний візит в Україну

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із президентом Сенату Парламенту Австралії Стівеном Перрі.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Сторони відзначили ефективну діяльність у рамках Спільної групи з розслідування збиття малайзійського рейсу MH17 та наголосили на невідворотності покарання усіх причетних до цієї трагедії. Президент Сенату подякував Президенту України за допомогу і сприяння у питанні проведення розслідування цієї трагедії», – йдеться у повідомленні.

Порошенко також відзначив незмінну підтримку Австралією територіальної цілісності і суверенітету України та засудження російської агресії проти України. У зв’язку з цим Президент України подякував Австралії за продовження санкцій проти агресора та підтримку у питаннях, пов’язаних із захистом прав людини в окупованому Криму.

Окрему увагу було приділено посиленню міжпарламентської співпраці двох держав. У цьому зв’язку Петро Порошенко привітав утворення у парламенті Австралії оновленої групи дружби Австралія – Україна.

Співрозмовники також обговорили підготовку до наступних змагань Ігри Нескорених, які відбудуться у 2018 році у Сіднеї (Австралія).

Раніше повідомлялося, що президент Сенату (верхньої палати) Федерального парламенту Австралії Стівен Перрі здійснить перший офіційний візит в Україну.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: