Порошенко обіцяє повернути Карпюка та Клиха на Батьківщину

Порошенко обіцяє повернути Карпюка та Клиха на Батьківщину

Президент відреагував на вирок українцям

Президент України Петро Порошенко відреагував на вирок українцям Миколі Карпюку та Станіславу Клиху, який сьогодні було винесено Верховним судом Чечні.
«Вони просто штампують ці псевдовироки і навіть терміни ув'язнення не змінюються», - сказав він під час зустрічі адвокатами Марком Фейгіним та Миколою Полозовим, які захищали Надію Савченко у російському суді, повідомила прес-служба глави держави.
Порошенко наголосив, що продовжить боротися за їх звільнення та повернення на Батьківщину, як боровся і за звільнення Надії. «І за них ми будемо боротися. Докладемо максимум зусиль для того, що вони повернулися до України», - підкреслив Порошенко та додав, що Україна вважає Карпюка та Клиха політичними в'язнями, а за Мінськими угодами всі в'язні мають бути звільнені.
Президент також підкреслив, що адвокати можуть розраховувати на його повну підтримку у питаннях звільнення незаконно ув'язнених у російських тюрмах українських громадян.
Нагадаємо, сьогодні Верховний суд Чечні засудив Миколу Карпюка на 22 роки і 6 місяців ув’язнення і Станіслава Клиха на 22 роки позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: