Порошенко очікує, що Рада скасує недоторканність на наступній сесії

Порошенко очікує, що Рада скасує недоторканність на наступній сесії

Президент вважає, що на наступній сесії Верховна Рада не розгубить сміливості

Президент України Петро Порошенко заявляє, що недоторканність народних депутатів буде скасовано в Україні.

Глава держави очікує, що вже на наступній сесії Верховна Рада підтримає трьомастами голосами відповідні зміни до Конституції України для остаточного й безповоротного вирішення цієї проблеми, повідомляє прес-служба президента.

«Як і обіцяли, недоторканність в Україні буде ліквідована. Минулого року необмеженого імунітету ми позбавили суддів», - зазначив Порошенко на свій сторінці в Facebook.

«Слід віддати належне народним депутатам – сьогодні вони зробили відповідальний політичний крок до скасування і власного привілею. Вважаю, що вже на наступній сесії Верховна Рада не розгубить сміливості і дасть триста голосів за остаточне й безповоротне рішення цієї проблеми», - підкреслив президент.

Порошенко також додав: «Дуже розраховую, що і ті, хто найбільш активно рекламувався на темі недоторканності в ці дні, не поміняють своєї позиції, коли побачать, що це вже не піар, а нова реальність».

Як повідомлялося, сьогодні, 19 жовтня, народні депутати направили на висновок Конституційного суду законопроект № 7203 про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: