Порошенко пообіцяв повернути гроші вкладникам банку «Михайлівський»

Порошенко пообіцяв повернути гроші вкладникам банку «Михайлівський»

Президент взяв це питання під особистий контроль

Президент України Петро Порошенко пообіцяв вкладникам банку «Михайлівський», що голову банку буде засуджено, а вкрадені гроші – знайдено і використано для виплат вкладникам. Про це він сказав після церемонії підняття Державного прапора в Києві.
«Главу банку заарештовано, засуджено, гроші вкрадені буде знайдено, вилучено, використано для виплати вам», – пообіцяв президент.
Порошенко зазначив, що держава не отримала від банку коштів за страхування вкладів.
Він додав, що всі ті, у кого в договорах про депозити було зазначено про їхні страхування у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб, отримають свої кошти, а інші гроші, які буде знайдено, використають для компенсації тим, у кого в договорах цього пункту немає.
«Ми сьогодні простежили перерахування, кваліфікували це як шахрайство, злочин, крадіжку у людей. У нас сьогодні є одне джерело – знайти вкрадені кошти та повернути їх вам», – сказав Порошенко.
Він наголосив, що взяв це питання під особистий контроль. «Я звернувся до уряду, щоб було організовано робочу групу, і в рамках робочої групи вас було поінформовано про все», – наголосив президент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: