Порошенко про депутатів, які хочуть дострокових виборів: Боже, прости їм, бо не відають, що творять

Порошенко про депутатів, які хочуть дострокових виборів: Боже, прости їм, бо не відають, що творять
Фото з відкритих джерел

Росія мрія усунути ненависний їм так званий «київський режим» - президент

Президент України Петро Порошенко під час свого послання до депутатів Верховної Ради нагадав, що дострокові вибори - це «сценарій Кремля».

«Дуже мріють вони (Росія, - ред.) про дострокові вибори, усунути ненависний їм так званий «київський режим». На жаль, і в українському політикумі є люди, які готові свідомо грати в цей сценарій. Є такі, хто дає використовувати себе наосліп, а є і такі, про кого кажуть: «Боже, прости їм, бо не відають, що творять», - заявив Порошенко.

Це вже третє за рахунком звернення Порошенка до парламенту за час його президентства. Президент традиційно розповість про внутрішнє і зовнішнє становище України, а також дасть настанову народним обранцям.

Як повідомлялось, також у своїй промові Порошенко заявив про готовність української армії протистояти агресору, розповів про єдину можливість повернути Донбас, а також назвав три складові, необхідні для добробуту українців.

Як відомо, Верховна Рада може на сьогоднішньому пленарному засіданні розглянути питання про зняття недоторканності з судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: