Порошенко прокоментував скандальні плівки Онищенка

Порошенко прокоментував скандальні плівки Онищенка
Олександр Онищенко

Президент запропонував біглому нардепові прийти до слідчих органів

Президент Петро Порошенко прокоментував скандальні плівки нардепа Олександра Онищенка, заявивши, що він їх не слухав і не збирається.

Як відомо, Онищенко стверджує, що має пакет компромату на Петра Порошенка, включаючи інформацію про віджиманні потоків і часток на користь бізнесу глави держави. Він публікував відповідні плівки записів розмов з людьми Порошенко.

«Пан Онищенко є людиною, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні злочинів, докази по яким були передані до Верховної Ради», - сказав Порошенко, нагадавши, що парламент в результаті зняв недоторканність останнього.

За його словами, якщо нардеп хотів щось повідомити, то він повинен був прийти до слідчих органів і до суду зі своєю інформацією.

Він також заявив, що звинувачення Онищенко є спробою побудувати «політичний захист» і отримати притулок.

Як відомо, в Україні Онищенко загрожує арешт. У ГПУ стверджують, що він, будучи бенефіціаром компаній-операторів Укргазвидобування, організував злочинне угруповання з метою заволодіння її коштами.

Сьогодні, 14 травня, у День Європи, з нагоди надання Україні безвізового режиму з Європейським Союзом президент Петро Порошенко проводить прес-конференцію.

Як відомо, остання велика прес-конференція Порошенка відбулася 3 червня 2016 року в Адміністрації Президента. Очікувалося, що президент на початку 2017 року проведе підсумкову прес-конференцію, як у січні 2016 року, однак її не було.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: