Порошенко зустрічається з міністром енергетики США (фото)

Порошенко зустрічається з міністром енергетики США (фото)
Президент України Петро Порошенко у США

Після зустрічі з Ріком Перрі у Петра Порошенка розпочнуться переговори у Білому домі

Президент України Петро Порошенко у Вашингтоні проводить зустріч із міністром енергетики США Ріком Перрі. Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у Twitter.

«Президент розпочав день у Вашингтоні із зустрічі з міністром енергетики США. Далі переговори в Білому домі», – написав він.

Раніше у Білому домі оприлюднили попередній розпорядок президента Дональда Трампа на вівторок, 20 червня, з якого випливає, що віце-президент Майк Пенс і президент України Петро Порошенко зайдуть до нього на короткий час.

Як мовиться у плані, що позначений як «тільки для планувальних потреб, не для повідомлень», уранці Дональд Трамп матиме зустріч із радником із національної безпеки Гербертом Раймондом Макмастером, на яку до них «заскочать» (drop-in) Майк Пенс і Петро Порошенко. Це має відбутися об 11:00 за вашингтонським часом (о 18:00 за Києвом).

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко прибув з робочим візитом до США. 

Порошенко зустрівся з українською діаспорою біля Меморіалу Голодомору у Вашингтоні. Зустріч мала більш неформальний характер, попри те, що там були присутні високопоставлені гості та духовенство.

Нагадаємо, 14 червня кілька дипломатичних джерел підтвердили «Главкому» інформацію, що Україна та США домовилися про повноцінні переговори президентів Дональда Трампа та Петра Порошенка у Вашингтоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: