Порошенко: реформа освіти - це потужний поштовх і для інших реформ

Порошенко: реформа освіти - це потужний поштовх і для інших реформ
Петро Порошенко
Фото: Главком

Президент вважає, що освіта - це ключ до майбутнього України

Президент України Петро Порошенко вважає, що ухвалена у вівторок, 5 вересня, реформа освіти дає потужний поштовх і для інших реформ, які сьогодні проводить Україна.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Радий, що нам це вдалося. Адже реформа освіти - це потужний поштовх і для інших реформ, які сьогодні здійснює Україна», - написав він.

За словами президента, ухвалення нової редакції закону «Про освіту» дає ключ до майбутнього України.

«Освіта - це ключ до майбутнього України. Прийняття нової редакції закону «Про освіту» дає нам цей ключ. Спасибі всім, хто працював над законом, зокрема Нацраді реформ, і депутатам, які його підтримали», - зазначив Порошенко.

Він також додав, що «нова українська школа відкриває свої двері для нового покоління українців - компетентних, патріотичних, відкритих до світу».

Як повідомляв «Главком», Верховна Рада України 5 вересня ухвалила в цілому закон «Про освіту».

За словами міністра освіти та науки Лілії Гриневич, головною новацією цього законопроекту є визнання таким, що втратив силу, закону «Про освіту» 1991 року та введення навчання учнів за програмою 12-річної повної загальної середньої освіти для початкової та профільної середньої освіти з вересня 2018 року, для базової середньої освіти з 1 вересня 2022 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: