Порошенко розповів, чому вірить, що США підтримають Україну

Порошенко розповів, чому вірить, що США підтримають Україну
Фото Фокус

Ми маємо досить багато аргументів, щоб мотивувати США для підтримки України, вважає президент

Президент України Петро Порошенко вважає, що має багато аргументів, щоб мотивувати кандидатів у президенти США підтримати Україну. Про це президент Порошенко заявив під час 13-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії.

«Є таке унікальне відчуття. Я виступав 18 вересня 2014 року в Конгресі США. Я відчував потужну підтримку України від обох партій. Це був прояв підтримки американського народу, незважаючи на те, за кого вони голосують. Я вірю насамперед в американський народ. Демократична країна не може ігнорувати думку народу. У мене буде зустріч із президентом Обамою. Я також попросив про зустріч з двома кандидатами. Один вже погодився, це Клінтон, ми сподіваємося на підтвердження Трампа. Я думаю, ми маємо досить багато аргументів, аби мотивувати їх для підтримки України», – заявив Порошенко.

Як повідомлялося, Порошенко також заявив, що окупаційна влада не здатна забезпечити належний соціальний рівень в окупованому Криму. У свої промові Порошенко заявив, що окупований Крим перетворюється на справжній концентраційний табір. Порошенко попередив, що представники Криму, які потраплять до Держдуми РФ, опиняться у санкційному списку. Він також закликав США до додаткових санкцій проти РФ за аналогом поправки Джексона-Веніка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: